top of page

Retourbeleid en retourformulier

Retourvoorwaarden

Toch niet tevreden met het product? Binnen 14 dagen na ontvangst heb je de mogelijkheid om het product terug te sturen. Volg daarvoor de onderstaande stappen. 

Aanmelden

  • Stuur een email naar store@woodwassenaar.nl en meld je retourzending aan. Zodra je van ons per email een bevestiging ontvangt kun je de artikelen retourneren. Wil je het artikel omruilen, meld dit dan in de email zodat wij het vervangende artikel eventueel voor u kunnen reserveren. 


Verpakking

  • Pak de producten ongebruikt en compleet in de originele verpakking inclusief eventuele prijskaartjes en andere bijhorende attributen. Het artikel mag niet gewassen of gedragen zijn. 

  • Plaats het product in een verzenddoos. Je kan de doos gebruiken die door ons is geleverd mits deze niet beschadigd is. Zorg ervoor dat de doos goed is dicht geplakt.

  • Voeg het volledig ingevulde retourformulier toe 

Verzending

  • Lever het pakket in bij het postkantoor

  • Bewaar het verzendbewijs met de track&trace code goed

 

Voor sale artikelen kunnen geen rertourneringen worden aangevraagd.

Terugbetaling 
 

Wanneer betalen we terug?

Wij maken de door jouw gemaakte kosten (aanschafkosten exclusief eventuele originele verzendkosten) binnen 14 dagen na herroeping naar je over. Heb je na 14 dagen nog niets van ons vernomen? Neem dan contact op met onze winkel. 

 

Wat krijg je terug?

Je krijgt het volledige aankoopbedrag terug.

 

Waar ontvang ik het teruggestorte bedrag? 

Wij storten het bedrag op dezelfde manier terug zoals je hebt afgerekend. Lukt dit niet? Dan nemen we contact met je op. 

Kosten voor het retour sturen 

De kosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening. Stuur je een product terug omdat deze beschadigd of verkeerd geleverd is? Dan vergoeden wij deze kosten achteraf.

bottom of page